søndag 29. juni 2008

Nå nærmer sommerferien seg!

Nå flyr tiden farlig fort. Vi har i løp av helga ordnet lagerplass for flyttelasset, pakket masse, og innimellom har vi hatt diverse avslutninger. I dag var det avskjedsgudstjeneste for Ola i Ikornnes kirke, hvor det ble sagt mange både gode og humoristiske ord. Ola fikk to fantastiske malerier som avskjedsgave. De er malt av Olav Harald Ulstein, som er fra Sykkylven.
Det er rart å flytte, men føles likevel greit. Vi er ikke sikker på hvor veien går, men er rimelig sikker på at det blir østlandet uansett.
Her på sunnmøre har vi hatt noen fantastiske år, og vi håper at vi kan komme ofte tilbake på besøk. Noen sunnmørske opplevelser vi vil ta med oss videre er koret Synzygus (se på nettsiden - og kjøp CD!!), fantastiske kunstnere som Stein-Kåre Nygård fra Sykkylven og Elisabeth Færøy Lund fra Stranda (fotokunstner).

1 kommentar:

Paul Kr sa...

Klart det er trist å bryte opp. Jeg er iallefall glad at jeg besøkte Ola to ganger på Ikorness og anger på at jeg ikke besøkte deg oftere. Velkommen østover, dog jeg frykter Hilde kommer til å bli blendet av alt godværet vi har her østpå.
Paul :-)