tirsdag 22. januar 2013

Treningsmodus?

Nå er vi i gang igjen, etter en trivelig jul. Tiden gikk rasende fort, og nå er arbeidsåret godt i gang. Det er også treningsåret. Jeg har virkelig hatt nytte av trening, og dette høres jo litt sprøtt ut, men faktisk; for oss med hypotyreose er trening virkelig tingen, det gir mer energi, ikke mindre slik mange tror. Jeg koser meg med både styrketrening, og ja - jeg har vekter hjemme -  og kondisjonstrening. Ordentlig utstyr som du ikke har råd til å la være å bruke er et must :-).

Et par joggesko fra NIKE, en Casall yogaball og vekter fra XXL er litt av utstyret som er greit å ha. I tillegg en personlig trener fra Gympartner.no. PS: dette er ikke et nyttårsforsett, dette er rett og slett noe jeg koser meg med. Fant ut i løp av høsten 2012 at tidsklemma innhentet meg litt - fikk ikke trent når jeg ville på treningssenteret, så nå har jeg mulighet hjemme også. Tror nok det blir en tredemølle også, men klarer meg foreløpig uten.

For oss som ikke er helt veltrente er det viktig å begynne forsiktig, men ikke for feigt. Jeg begynte med å kjøpe manualer på tilsammen 12 kilo, og hadde glemt at jeg ikke hadde bil. Måtte bære dem en kilometer - i plastposer! Årets første styrke/utholdenhetstrening var et faktum der gitt... Men når det er sagt; nøkkelen til suksess ligger i å nå noen mål - og premier deretter. Hildes mål: gjennomføre halvmaraton! Premie... må jeg tenke litt på - men det skal være dyrt og henge høyt:-)




Et vinterbilde av Bajaz som trimmer meg :-)

2 kommentarer:

Paul Kr sa...

Treningsåret 2013... liker det! Og du har helt rett: fysisk aktivitet gir mer energi, ikke mindre.
God tur! Paul :-)

Unknown sa...

Jepp:-) Må ha noe å drive på med, og trening må til :-)